Wuhanas išleido atitinkamą politiką, skatinančią komercines aviacijos ir kosmoso vienaragio įmones „skristi į dangų“

Estimated read time 3 min read
„Changjiang Daily da Wuhan“ klientas balandžio 24 dBalandžio 24 d. Hane vyko devintasis „Kinijos aviacijos ir kosmoso dienos“ renginys.Atidarymo ceremonijoje „Hubei“ provincija ir Wuhan City kartu išleido politines priemones, skirtas paremti komercinių kosmoso pramonės plėtrą.
Balandžio 24 d. Wuhane buvo pradėta 2024 m. Kinijos aviacijos ir kosmoso dienos namų renginys.Shi Wei, žurnalistas iš Yangdze upės kasdien
Remiantis pranešimais, neseniai, „Wuhan City“ pristatė keletą priemonių, skirtų skatinti proveržį komercinės aviacijos ir kosmoso plėtrą, pasiūlytą sukurti 100 milijardų pramoninių komercinių kosminių kosmoso grupių ir paspartinti naujos produktyvumo plėtrai auginimą.
Pirmasis yra proveržio ryšio plėtra.Sukurkite „vieno branduolinio ir dviejų rajonų ir daugybę parkų“ plėtros modelį.Wuhano nacionalinė kosmoso pramonės bazė sukuria „Kinijos žvaigždės slėnį“.Sukurkite pažangią gamybos aglomeracijos zoną ir novatorišką pritaikymo aglomeracijos zoną.Diferencinis išdėstymo konstrukcija „Aerospace+“ demonstracinis pramoninis parkas.
Antrasis yra sukurti novatorišką ekologiją.Palaikykite pagrindines pagrindines pagrindines technologijas, tokias kaip „sąrašo atskleidimas“ ir „karinė tvarka“ ir kiti metodai.Palaikykite naujai patvirtintą Nacionalinio pramonės inovacijų centro komercinių plotų statybą.Remti universitetų, medicinos ir sveikatos įstaigų pirkimo mokslinius ir technologinius pasiekimus ir naujas mokslinių tyrimų ir plėtros įstaigas, įsigyjant Han komercinių kosminių kosmoso įmonių universitetų.Palaikykite viešųjų paslaugų platformų statybą ir palaikykite palaikymą per 3 metus.
Trečia, lūžiai skatina pramoninę aglomeraciją.Projektams, kurie buvo nustatyti kaip provincijos lygio paraiškų demonstravimo projektai ir gauti provincijų subsidijų fondus, palaikymo palaikymas 1: 1.Pirmasis palaikymo rinkos panaudojimas.
Minima, kad jei „Carrier Rockets“ nepriklausomai sukurtos ir paleistos mieste bei įvairiuose palydovuose, kurie sėkmingai pateko į kelią, jie gauna provincijos lygio atlygio lėšas ir palaiko ją 1: 1.Pagreitinkite komercinių kosminių ir kosmoso kompanijų pertvarkymą ir apdovanokite atitinkamai atlygį.Pagreitinkite komercinių kosminių ir kosmoso vienaragių įmonių auginimą ir apdovanokite atitinkamai atlygį.Skatinkite komercinius aviacijos ir kosmoso lyderius atvykti į Haną įkurti būstinės ir centrų.Kiekvienais metais specialios fondai kasmet renka tris metus iš eilės, kad būtų paremti Wuhano nacionalinės kosmoso pramonės bazės statybą.
Tuo pačiu metu Wuhan Ying teisė rekomenduoti pagrindines komercines aviacijos ir kosmoso įmones.Parama tokioje veikloje kaip „Akademikų ekspertų įmonė“.Išsamią paramą galima teikti pagal „Talent“ projekto įgyvendinimą.
)
【Redaguoti: Zhao ke】
Norėdami gauti įdomesnės informacijos, atsisiųskite „DA Wuhan“ klientą programų rinkoje.24 valandų ataskaita „Hotline“: 027-59222222.Šio straipsnio leidimas priklauso pirminiam autoriui.El. Pašto adresas: [email protected]
Ataskaita/atsiliepimai

You May Also Like

More From Author