Mohamed Salah Backiga eelistas Liverpool Manchester Cityt alistada

Estimated read time 2 min read

Ilma temata ei näe ma, kuidas Liverpool Cityle järjepidevalt haiget teeb. Salahiga saavad nad Man Cityle järele ja panevad nad tugeva surve alla, sulgedes kõrgel väljakul.

Ta on üks maailma parimaid mängijaid ja kasutab võimalusi – Liverpoolil on Salah mängimise korral piisavalt võimalusi võita. Ta kannab ka seda hirmutegurit ja paneb Man City mõtlema. Ta on tagasi trennis ja koos temaga löövad nad võidu.

Kui Man City selle võidab, arvab Arsenal, et peab vältima kaotust Etihadis. Arsenal võib soovida, et selle mängu võidaks pigem Liverpool kui City.

Mohamed Salah Backiga eelistas Liverpool Manchester Cityt alistada

Paistab, et Man City mängib igal nädalal 12 või 13 mängijat. Nende kannatlikkus on uskumatu. See, kuidas nad palli hoiavad ja ei sunni. Nad ootavad ja ootavad võimalust. Selles on selline kunst.

Liverpool oleks praegu liigas kolmas, kui nad Nottingham Foresti mängu viimase löögiga väravat ei lööks. Kui nad nüüd sel nädalavahetusel Man Cityt võidavad, siis tahaksin, et nad jätkaksid ja võidaksid liiga. Nii kiiresti see muutub.

Arsenal läheb laupäeval tippu, kui saavad töö tehtud Brentfordi vastu, kellel on palju häid mängijaid, nii et nad peavad teistele survet avaldama.

Need on eelmisest hooajast nii erinevad, sest Declan Rice on viinud nad teisele tasemele. Ta on koos Rodriga üleval ja seetõttu on Man Cityl ja Arsenalil suurepärane kaitse. Nad on nii distsiplineeritud, et see on uskumatu.

Arsenal on nüüd võitnud seitse järjestikust ja see paus, mis neil oli, on neid aidanud, kuid kui vaatate nende tulemustele tagasi, siis loodan, et nädal, mil Fulham ja West Ham neid võitsid, ei lähe neile maksma.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours