Sportas yra ne tik stiprus kūnas, bet ir įprastas vystymasis, agresyvesnė dvasia ir patikima asmenybė

Estimated read time 8 min read
Realiame gyvenime studentai (sporto studentai) ar profesionalūs sportininkai ar paprasti žmonės, kuriems patinka sportas, yra tikrai mažiau prislėgti … kodėl?

Kai kurie mokslininkų tyrimai parodė, kad: pagrindinis veiksnys, turintis įtakos studentų emocijoms, yra trapi valios jėga, emocinis nestabilumas, prastas prisitaikymas prie aplinkos, prastas sugebėjimas atlaikyti nesėkmes ir blogas psichologinis savęs reguliavimo sugebėjimas.

1


Ilgos ilgalaikės mankštos gali efektyviai pagerinti emocijas

Nepaisant to, ar tai mokykla, tėvas, ar vaikas, jo galvoje yra gilus „įsitikinimas“: mankšta ir mokymosi konfliktas.
Norėdami išmokti, pirmasis tikslas;
Tokiu būdu mankšta nebėra mankšta, ir tai tapo dar viena egzamino forma.Mūsų mintys niekada nebuvo tokios, tai yra ir niekada nesuderinamos, nesuderinamos vienas su kitu ir harmoningai vystytis.
Po Atėnų olimpinių žaidynių kažkas apibendrino užsienio aukso medalio žaidėjo gyvenimo aprašymą:
Raktavimo moterų vienkartinių irklų čempionas, mados dizaineris, baigė Vokietijos mados mokyklą;
Fotografuoti moterų skraidančią lėkštę dažniausiai yra čempionas, okupacija yra „žemės ūkio apsaugos pareigūnas“, o universiteto studijos – žemės ūkio mokslas;
Dziudo moterų čempionas, universiteto mokymasis prancūzų literatūra, okupacija yra policija;
Nimfo
Tai tikrai mus gėdino.Tikroji sporto dvasia yra gilinti gyvenimo supratimą ir meilę per mankštą.
Todėl daugelis užsienio sportininkų yra mėgėjų žaidėjai, o daugelis Kinijos sportininkų daro viską, kas geriausia, net priklausomai nuo jų gyvenimo, tiek įkalina dvasią, tiek kenkiant jų kūnui.
Pratimai neturėtų būti neigiamas gyvenimas, o tai neturėtų būti vienintelis gyvenimas;
Būtina žinoti, kad bloga nuotaika ir depresija yra vienas iš svarbių veiksnių, turinčių įtakos su savižudybe. Kaip intervencijos priemonė, skirta pagerinti jaunų žmonių psichinę sveikatą.


Vaikas, kuris nemėgsta sporto, akademinių studijų spaudimas po klasės ir nepatenkintas gyvenime, negalės jo veiksmingai išspręsti Vaikas žaidžia vaizdo žaidimus, be to, kad rašo namų darbus namuose, ir nesiima iniciatyvos žaisti (mankšta) su partneriais, nesunku prarasti tikrąjį dalyką -tai iš tikrųjų yra pats brangiausias vaiko augimo faktorius.

O vaikai, kurie mėgsta sportą, dažnai yra gyvesni ir linksmi!

Vaikai turi gerą mentalitetą ir gerą kūną ir gali realizuoti 100 idealų;Vaikai, mėgstantys sportą, gali ne tik susirgti, bet ir ne linkę į daugelį lėtinių ligų, tokių kaip depresija ir demencija.Kiekvienais metais yra pavyzdžių, kai kenčiate nuo depresijos ir psichologinių ligų kolegijose ir universitetuose visoje šalyje, tačiau ar girdėjote, kad sportas kenčia nuo depresijos?Aš niekada apie tai negirdėjau.


2


Sukūrė atkaklumo, kantrybės ir stipraus anti -frutravimo galimybių kokybę

Trapi valios jėgos ir prastas anti -nervų gebėjimas taip pat yra vienas iš svarbių veiksnių, turinčių įtakos savižudybei.Sportas gali ugdyti studentų atkaklumą ir atkaklumą.
Priežastis, kodėl mylimas sportininkas yra skirtingas, yra pirmoji, bus valia, kaip ir –Gump, tol, kol išgirsite „bėgimą“, net jei tai yra Dao kalnas, „Wolf Tiger“, galite jo išvengti, galite, kad galite Venkite to!
Antrasis yra sąmonė, kad kiekviena varžybų taisyklės yra „Shackles“.
Galų gale mankšta gali padėti žmonėms gilintis į sielą ir susirasti save, niekada nežinai, kur yra jūsų potencialas, tada leiskite kūnui pasakyti.
Mankštos metu klausykite kūno balsų, nustatykite, kur turėtumėte eiti, ir išlaisvinkite daugiau potencialo. 
Kai jaučiatės sumišę ir praradę, jei nesirgote, eikite į lengvosios atletikos varžybas dviem ratais -ne, negalite jo išspręsti dviem ratais.
Jei taip, paleiskite dar du kartus.



Aš atsimenu, kad 800 metrų varžybose buvo sporto studentas: kai aš bėgau į 500 metrų, jaučiausi nepatogiai. Keliaudamas. Daugiausia 100 metrų, aš pradėjau sprinuoti visas savo jėgas.
Kadangi niekada laimėjau čempionatą, esu tikrai laiminga, kad galiu pasiekti tokių rezultatų. , jūs gausite „Antrąjį kvėpavimą“, ir jūs turėsite drąsos iš naujo! Džiaugsmas pirmiausia pamatyti vaivorykštę.Argi ne toks gyvenimas?

3


Gerinant galimybę prisitaikyti prie skirtingų aplinkų

Prastas prisitaikymas prie aplinkos adaptacijos taip pat yra vienas iš svarbių veiksnių, turinčių įtakos studentų savižudybėms.Kas nors patyrė mankštą skirtingoje natūralioje aplinkoje.T. y.
Iki šiol aš vis dar atsimenu savo patirtį, kai buvo sportininkai. Sportininkai yra beprotiški.
Galbūt būtent tokia vadinama beprotiška dvasia ne tik leidžia mūsų kūnui priimti siautėjančią šaltą žiemą, bet ir ugdyti mūsų stiprią valią bijoti šalčio.Panašiai, kai oras yra ypač karštas, mes vis dar mokomės aukštos temperatūros prisitaikyti?
Šiandienos visuomenėje konkurencija vis labiau nuožmi.Nes kiekvienose treniruotėse ir konkurencijoje yra sportas ir jie žino, kaip konkuruoti geriau nei paprasti žmonės.


4


Sportas yra įprastas vystymasis

Net jei jie nėra siunčiami mokytis, tėvai turėtų vesti vaikus į mankštą lauke kiekvieną dieną ar reguliariai.
Daugelis vaikų nekenčia sporto ir nekenčia sporto užsiėmimų.
Nes kūno kultūros klasės turinys yra egzaminas.Šiandien išbandykite 800 metrų ir rytoj atlikite 1000 metrų.Dėl to daugelis vaikų įgyja kūno kultūros, kad galėtų labai bijoti ir pasipriešinti.
Sportas turėtų būti visų mėgstamiausia pamoka!
Prisimindami tuos velnio panašius mokymus, net jei jis to nekenčia, bent jau tie metai garantuoja gerą sveikatą ir visai nesirgo.
Tikroji fizinė sveikata yra teisingai suprasti vaikų fizinę sveikatą.Ir gali aktyviai dalyvauti fiziniuose pratimuose.
Dažnai einant į gimnaziją, kaip ir einant į biblioteką ir muziejų, yra mokymosi procesas.Procese, be to, kad mėgaujuosi sportu, aš taip pat išmokau suteikti sau galimybę mankštintis, kaip mankštintis ir kokią sportą, kuris gali pasirinkti.
Sporto mokymasis ilgą laiką pranoko specialybės mokymosi kategoriją.Kadangi tai yra procesas nuo tinginio iki sunkaus darbo, šis procesas leis atsisakyti daug blogų įpročių.
Kiekviena nesėkmė ir sėkmė yra jų gyvenimo vertės realizavimo tikslo ir reikšmės tyrinėjimas, nes tai, ar jis bėga su ašaromis, ar ištveria skausmingą judėjimą, jie visada laikosi gyvenimo, gyvenimo, gyvenimo, kurį optimizmas daro gyvenimą laimingesnį ir laimingesnį!
Tai taip pat yra didžiausias fizinių pratimų turtas sportui!
Jei esate tėvas, kuris myli vaikus, leiskite jai dalyvauti fiziniais pratimais, leiskite jai susitikti, kaip sutikti su nesėkme nusivylimu, ir leiskite jai optimistiškai žengti į priekį, ir leiskite jiems mankštintis, kaip valdyti savęs emocijas viduryje Mokykla leidžia jai išmokti bendradarbiauti, išmokti atsakomybės kolektyviniuose projektuose, išmokti prisiimti atsakomybę, leisti jiems auginti sveiką ir patikimą asmenybę sporte ir leisti jai įgyti laimingos patirties sporte … pats gyvenimas yra turtingas ir spalvingas, mes, mes Nėra jokios priežasties atmesti vaikų judėjimo pobūdį ir leisti jiems turėti sveiką kūną ir protą.Tai taip pat yra mūsų požiūris į savo vaikų gyvenimą!

Atminkite, kad sportas nėra tik stiprus kūnas, bet ir formavo iniciatyvią dvasią bei patikimą asmenybę.

Pasaulio sveikatos organizacija paskelbė apie didelius tyrimų rezultatus, o ekspertai ištyrė beveik 2 milijonų žmonių fizinį aktyvumą 168 šalyse.


(Aktyvus asmuo reiškia mažiausiai 75 minutes tankių fizinių pratimų ar vidutinio sunkumo sporto veiklą per savaitę.)

Tarp jų aktyviausia ir dažnai mankšta šalis yra Uganda, o Kinija taip pat yra aktyvių šalių sąraše.Tyrimo rezultatai rodo, kad kinai iš tikrųjų persikėlė, o žmonių laisvas laikas (santykinai fizinis pratimas) paprastai padidėjo. , ir daugelio ligų atsiradimas turi netiesioginį ar net tiesioginį ryšį su žmonių nevykdymu.

PSO atsakingas asmuo atkreipė dėmesį į tai, kad: ilgalaikis darbas/studijos, sukūrė transportą, sukūrė transportavimą ir išmaniųjų telefonų populiarinimą pasinaudojo proga judėti žmonių sportu.

Anksčiau Tsinghua universitetas nustatė, kad nuo 2017 m. Pirmakursių bakalauro plaukimas bus susietas su baigimu.Kitaip tariant, jei baigsite mokslus, mokiniai neplauks, o mokykla jam neduos diplomo!Jau 2008 m. Tsinghua taip pat nustatė, kad ilgo teritorijos bėgimas yra privalomas kursas studentams, ir jam neleidžiama baigti mokslų.

Galų gale tai yra viešosios nuomonės akimirka. Universitetai gali gerai mokyti mokymosi. „Kodėl sausos antys valgo taip kartaus” …

Nesvarbu, koks garsas, yra potekstė – „pratimas nėra svarbus“.

Interneto pastraipa kartą pasakė: „Leiskite Kinijos futbolui pasivyti pirmąją pasaulio klasę per dešimt metų? Įėjimas į kolegiją ir futbolas. „Konkrečios privalumai“.

Tačiau įprotis kurti mankštą niekada nesuteikia vaikams sveikos kūno sudėjimo, tačiau taip pat ugdo visišką vaikų asmenybę -šį auginimą, tuo greičiau, tuo geriau.

You May Also Like

More From Author