Mankšta, tai atneš šių kūno pakeitimų.

Estimated read time 3 min read

Gyvenimas yra mankšta.Kai pradėsite mankštintis, jūsų kūnas labai pasikeis, todėl pasižvalgykime.

1. Energija pakankama energija

Daugelis žmonių mano, kad mankšta gali vartoti energiją.

2. Išleidžiama daugiau fizinės energijos

Mitochondrijos kūne gali dėti maistąNeutralizavimasŠis klausimas paverčiamas energija, o po to naudojama raumenims.Laikymasis mankštos gali skatinti mitochondrijų gamybą ląstelėje, kuri yra palanki sunaudojant daugiau fizinės energijos.

3. Pagerinkite intelektą

Tyrimai parodė, kad reikalavimas bėgti gali padidinti ląstelių, susijusių su smegenimis, augimą ir mokymąsi.Be to, mankšta gali pagerinti smegenų pagrįstų nervų augimo faktorių aktyvumą, greičiau paleisti smegenų funkcijas ir palaikyti ryšį ir atidėti greitesnę kognityvinę funkciją.Be to, reikalavimas mankštintis gali pratęsti gilų miego laiką ir pagerinti miego kokybę.

4. paveikti organizmo hormonus

Mankšta gali padėti subalansuoti hormonų kiekį organizme, skatinti malonius hormonų sekretus, tokius kaip endorfinai ir dopaminas; , Simptomai.

5. Pagerinkite raumenų svorį

Mankštos metu raumenų skaidulos gali būti šiek tiek suplėšytos, tačiau ją galima suremontuoti ir atstatyti organizme, o tada gali būti sukurtas stipresnis jungiamasis audinys, siekiant skatinti raumenų augimą ir padidinti raumenų skaidulų skersmenį.Visų pirma, jėgos treniruotės padidina raumenų svorį.

6. palengvinti skausmą

Kadangi iš pradžių mankštos metu atsiranda švelnios raumenų ašaros, ji dažnai jaučia skausmą, tačiau reikalavimas mankštintis gali sumažinti skausmą.Be to, reikalavimas atlikti aerobinius pratimus gali skatinti kraujagyslių gamybą;

1. bėgiojimas

Oras, kuris nėra šaltas ar karštas rudenį, yra tinkamas laikas bėgioti.

2. Važiavimas dviračiu

Santykinai kalbant, sąnarių slėgis važiuojant dviračiu yra palyginti mažas, o tai ne tik sunaudoja perteklinę energijos kūne, bet ir pagerina ištvermę.Ypač važiuodamas aukštyn ir nuokalnėje, jis gali mankštintis tam tikru keturgalvio ir gleivinės raumenų pratimu.

3. Žaisk krepšinį

Žaisti krepšinį yra geras grupės judėjimas, ne tik leidžia viršutinėms ir apatinėms galūnėms gauti atitinkamą pratimą, bet ir pagerina sugebėjimą koordinuoti rankas ir akis.

4, irklavimas

Nors irklavimas yra laisvalaikio aktyvumas, jis gali mankštintis pilvo raumenimis, krūtinkaulio raumenimis ir nugaros raumenimis.

Malonūs patarimai

Prieš mankštą turėtų būti šilta 5–10 minučių, kad kūno funkcija iš anksto patektų į būseną, kad būtų išvengta raiščių įtempimo ar kritimo mankštos metu.Ypač bėgant kelio ir kulkšnies sąnariai yra jautrūs pažeidimams.Verta priminti, kad prieš mankštą sergantys cukraus turintys cukraus turintys maisto produktai turėtų nešioti cukrų.

You May Also Like

More From Author