Luka Modric-spillet er slut? Albanien scorer en pausetidsvinder

Estimated read time 3 min read

Albanien scorede en sen udligning til 2-2 med Kroatien for at holde deres slanke drøm om at kvalificere sig til EM 2024 i live.

Albanien spillede endnu en kamp og scorede endnu et mål tidligt! Qasim Rachi var inkluderet i startopstillingen til denne kamp, ​​og han viste hurtigt sin kvalitet. I det 11. minut modtog han en fristende pasning fra Jasir Assani.

En af de mest chokerende historier i turneringen slutter heller ikke der. Nedim Bajrami fandt plads inde i straffesparksfeltet og tvang Dominik Livakovic til en fin redning i højre side. Billige Albanien Fodboldtrøjer leder efter et andet mål.

Kroatien lavede dog en række ændringer i pausen, da de forsøgte at løse problemer i deres opstilling. Mario Pasalic og Luka Suchic kom på banen, og efter justeringer så de mere truende ud. Faktisk kom målene, hvor Andrej Kramaric scorede udligningen forbi Tomas Strakosha, før Suchics skud slog den albanske forsvarsspiller for Kroatien. Holdet tager føringen.

Albanien Fodboldtrøjer med tryk

Nu førte 2-1, kampen så ud til at være slut, og Kroatien var sikret sejr. Vi tog fejl! Albanien fortsatte med at presse på, og til sidst udlignede Klaus Jasula i pausetiden for at holde deres EM 2024-drøm i live.

vidste du?
Kroatien og Albanien havde aldrig mødt hinanden i en konkurrencekamp før onsdagens opgør i Hamborg – på trods af at der var godt 500 kilometer fra hinanden.

mest værdifulde spiller
Trods oddsene endnu en gang, fandt Albanien en måde at få noget ud af spillet på. De dominerede første halvleg og var tvunget til at tilpasse sig i anden halvleg – og det gav pote til sidst. Hårdt arbejde, vedholdenhed og tro har holdt deres Euro 2024-håb i live, og de ligger i øjeblikket på tredjepladsen i gruppe B.

største taber
Du kan ikke ignorere, at Kroatien er den største taber i dette spil. Selvom de præsterede godt i anden halvleg og var farlige offensivt, var de ikke i stand til at holde på tre point i kampens sidste øjeblikke.

Det ser ud til, at dette VM bliver for svært for de etablerede hold, og mandagens sidste gruppekamp mod Italien kan meget vel blive den sidste, vi ser til Luka Modric i en kroatisk trøje. Så trist.

Hvad er det næste?
Kroatien vil nu forberede sig på at møde EM 2020-mestrene Italien i deres sidste gruppe B-kamp, ​​mens Albanien Fodboldtrøjer med tryk står over for en hård test mod Spanien. Turneringen er planlagt til at finde sted den 24. juni, og selvom begge lande stadig har en chance for at gå videre til ottendedelsfinalen – hvor de fire stærkeste tredjeplacerede hold går videre – har de klart stadig lang vej igen.