„Det er den Cristiano, vi vil have!” – Man Utd-stjernen Diogo Dalot påpeger, hvorfor Portugals holdkammerat Ronaldo fortjener ros trods kritik for præstationen i den smalle sejr over Tjekkiet

Estimated read time 2 min read

I en dramatisk kamp i Leipzig lykkedes det Portugal at sikre sig en 2-1-sejr over Tjekkiet i deres åbningskamp ved EM 2024. Kampen tog en spændende drejning i de sidste øjeblikke, da Francisco Conceicao scorede sejrsmålet i det 92. Billige Portugal Fodboldtrøjer minut. På trods af sejren blev Ronaldos præstation sat under lup, da han førte an, men ikke formåede at få mest muligt ud af sine scoringsmuligheder.

Ronaldo blev afvist af Tjekkiets målmand, Jindrich Stanek, i en en-mod-en-situation, mens hans frustration blev forstærket, da en assist, der kunne have ført til en sen sejr for Diogo Jota, blev annulleret for offside. Et par eksperter, herunder Stuart Pearce, Tjekkiet Fodboldtrøjer satte spørgsmålstegn ved Ronaldos aftagende indflydelse og åbnede debatten om, hvorvidt den 39-årige holder Seleccao tilbage fra at realisere deres fulde potentiale.

„Det er den Cristiano, vi vil have!” – Man Utd-stjernen Diogo Dalot påpeger, hvorfor Portugals holdkammerat Ronaldo fortjener ros trods kritik for præstationen i den smalle sejr over Tjekkiet

Dalot, som har spillet sammen med Ronaldo i både Manchester United og på det portugisiske landshold, var hurtig til at forsvare sin holdkammerat. Da han talte med journalister efter kampen, sagde backen: „Cristiano Ronaldo var meget fokuseret, meget fysisk fit og altid klar til at score mål. Jeg ved, at alle altid forventer, Portugal Fodboldtrøjer børn at han scorer mål. Nogle gange scorer han, og mange gange scorer han! I dag var han meget tæt på. Du kan selvfølgelig se i den kamp, han spillede, hvor meget han løb i dag. Han hjalp os med og uden bolden, han var altid i bevægelse, energisk, og det er den Cristiano, vi vil have.”

Portugals sejr var langt fra perfekt, og de står over for en potentielt hårdere udfordring i deres næste kamp mod Tyrkiet på lørdag, Mend Fodboldtrøje som på imponerende vis besejrede Georgien i den anden kamp i gruppe F. Ronaldo vil forsøge at gøre det godt igen i weekenden for sin tidligere præstation og inspirere Roberto Martinez’ mænd til endnu tre point.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours