Miles Bridgesi NBA tagasituleku eel segased tunded

Estimated read time 2 min read

Charlotte Hornetsi ründaja Miles Bridges valmistub naasma väljakule pärast 30-mängulise mängukeelu kandmist koduvägivalla vahejuhtumi eest. Bridges, kes mängis viimati 2022. aasta aprillis, on arusaadavalt põnevil, et saab tagasi väljakule, kuid ta tunnistab ka ees ootavaid väljakutseid.

Hiljutises intervjuus tunnistas Bridges, et on tagasituleku pärast nii põnevil kui ka ärevuses. Ta võrdles oma ootusärevust lapse esimese koolipäeva tundega, rõhutades rõõmu, et lõpuks ometi naaseb ta oma armastatud mängu juurde.

„See on hea tunne,” ütles Bridges Charlotte Observeri Roderick Boone’i sõnul.” Olen oodanud 588 päeva? Nii et ma olen põnevil. Tunnen end nagu laps esimesel koolipäeval. Nii et ma olen õnnelik, et olen tagasi.”

Hoolimata oma põnevusest väljendas Bridges ka mõningast kartust, et pärast pikka eemalolekut väljakule naaseb. Ta tunnistas, et korvpall on olnud eluaegne hirm ja et oli raske sellest aastaks loobuda.

„Ma ei ütleks, et närviliselt, sest olen kogu elu korvpalli mänginud,” ütles 25-aastane ründaja.” Ma ütleksin, et närviline, sest korvpall on olnud minu pelgupaik ja aasta korvpallist eemal olemine oli minu jaoks kuidagi raske. Nii et ma olen põnevil, et saan tagasi olla.

Miles Bridgesi NBA tagasituleku eel segased tunded

Bridges käsitles ka avalikkuse suhtumist tema tagasitulekusse, tunnistades, et mõned võivad olla skeptilised. Ta ütles, et loodab oma tegevusega väljakul ja väljaspool seda usaldust taastada.

„Ma saan aru, kuidas inimesed tunnevad,” ütles Bridges.” Ma tahan lihtsalt näidata inimestele, kes ma olen ja milleks ma olen võimeline. Ma tahan võita fännid tagasi ja näidata neile, et olen hea inimene ja hea mängija.

Bridges peaks reede õhtul Atlanta Hawksi vastu Hornetsi koosseisu naasma. Temalt oodatakse suurt rolli meeskonna edule sel hooajal.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours