Italian on tehtävä „likainen työ” Eurooppa-liigan pudotuspeleissä

Estimated read time 2 min read

Italian valmentaja Luciano Spalletti kehui pelaajiensa „never-say-die”-asennetta, jolla he tasoittivat maanantain ottelussa Kroatiaa vastaan 98. minuutilla ja pääsivät UEFA:n Eurooppa-liigan 16 parhaan joukkoon, mutta sanoi, että parantamisen varaa on vielä paljon.Vaihtomies Mukautettu Mattia Zaccagni Jalkapallopaidat auttoi puolustavan mestarin Italian 1-1-tasapeliin B-lohkossa, jossa se kohtaa Sveitsin lauantaina Berliinissä. Spalletti näytti kuitenkin loukkaantuvan useista kysymyksistä ottelun jälkeisessä tunteikkaassa lehdistötilaisuudessa.

„Tämäniltaisen esityksemme perusteella ansaitsimme edetä. Olimme hieman pehmeitä joissakin kohdissa peliä, emmekä pelanneet parhaimmillamme”, Napolin entinen valmentaja sanoi.

„Mutta tästä ryhmästä on hyvin vaikea päästä jatkoon. Espanja on erittäin hyvä, Kroatia on erittäin hyvä. Kun pelaamme alle minimistandardien, kuten ensimmäisellä puoliajalla, se johtuu siitä, että tunnemme painetta pelin tärkeydestä.

Soccer Football – Euro 2024 – Group B – Croatia v Italy – Leipzig Stadium, Leipzig, Germany – June 24, 2024 Italy coach Luciano Spalletti before the match REUTERS/Lee Smith

„Koska muuten se ei olisi ollut mahdollista (pelata niin huonosti). Mutta tähän mennessä minun näkökulmastani kaikki, mitä he (pelaajat) ovat tehneet euroissa, on ollut parannusta.”

Hän ehdotti, että pelaajien on parannettava kuntoaan ennen pudotuspelejä.

„Aina kun on haaste tai 50-50-peli, emme voita. Kyse ei ole taidosta, vaan kokemuksesta ja tarpeesta kohdata nämä fyysiset haasteet ja olla valmis tekemään likaista työtä. Meidän on parannettava sitä.”

Spalletti oli kuitenkin tyytyväinen siihen, että Halvat Italia Jalkapallo pelipaidat pystyi säilyttämään pelikuntonsa, sillä kuusi hyökkääjää haki epätoivoisesti tasoitusmaalia ottelun lopussa.

„Vaihtopelaajat olivat erinomaisia, ja viimeisen 10 minuutin aikana kentälle tulleiden pelaajien peli oli ratkaisevaa. He säilyttivät muotonsa siitä huolimatta, että hyökkäsimme erittäin kovaa. Tiesimme, ettemme voi päästää toista tai kolmatta maalia, mutta meidän piti myös hyökätä.”

Hän pyysi pelaajiaan vähentämään kalliita yksilövirheitä, joita he ovat tehneet viime peleissä.

„Tänään olimme hieman arkajalkaisia, mutta meidän täytyy tehdä enemmän”, Spalletti sanoi. „Pelaajamme pystyvät pelaamaan näitä pelejä tasaväkisesti, mutta joskus teemme pieniä virheitä.”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours