Harry Kane prekvapil na tréningu, keď videl, ako Jude Bellingham zachránil Anglicko na Euro 2024 „neuveriteľným” gólom proti Slovensku

Estimated read time 2 min read

Bellinghamov efektný vyrovnávajúci gól z kopačky na bicykli prišiel po dlhom vhadzovaní Kyla Walkera z pravého krídla anglického útoku. Kapitán Anglicka Harry Kane teraz prezradil, že dlhé autové vhadzovania boli niečo, čo „Tri levy” skutočne špeciálne Dámske Fotbalové dresy Slovensko trénovali počas tréningu, pričom Gareth Southgate tiež poznamenal, že autové vhadzovania vytvorili v slovenskom poli veľký chaos.

Kane po zápase v rozhovore pre médiá povedal: „Počas týždňa pracujeme na mnohých detailoch. Dlhé vhadzovanie sme zaradili neskoro, pred pár dňami, s tým, že by sme ho mohli potrebovať. Byť pripravený na všetko a potom Jude urobí to, čo Jude a aký neuveriteľný gól – udržal náš turnaj pri živote.”

Na adresu gólu hviezdy Realu Madrid ďalej dodal: „Gól Judea Bellinghama je [jeden z] najlepších v histórii našej krajiny. Aký je to hráč. Tak tvrdo pracuje. Vo Futbalové tričká Slovensko veľkých chvíľach nastupuje. Dnes to dokázal.

Harry Kane prekvapil na tréningu, keď videl, ako Jude Bellingham zachránil Anglicko na Euro 2024 „neuveriteľným” gólom proti Slovensku

„V tejto súťaži musíte nájsť spôsob, ako vyhrať. Toto mužstvo vie, ako si siahnuť na dno svojich síl. Mohli sme hrať lepšie. V konečnom dôsledku však ide o výsledky. Dúfam, že sa nám podarí tento impulz posunúť ďalej.”

Práve Kaneov gól v prvej minúte nadstaveného času sa ukázal ako víťazný, keďže Anglicko sa napriek neskoršiemu slovenskému závaru pred bránkou Jordana Pickforda vyškriabalo do baráže. Southgate však bude mať nad čím premýšľať po ďalšom slabom Fotbalové dresy EURO 2024 Holandsko výkone na ihrisku proti súperovi, ktorý nemal pre Anglicko predstavovať takú hrozbu ako oni.

Tridsaťročný útočník teraz povedie Anglicko do štvrťfinálového súboja proti vo forme hrajúcemu Švajčiarsku v sobotu 6. júla v Merkur Spiel-Arena v Futbalový Zápas Düsseldorfe.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours