De regenboog ontketenen: De Nike Dunk Low SB Polaroid

Estimated read time 2 min read

Een kleurrijke droom

De LJR Nike Dunk Low SB Polaroid is een levendige belichaming van dromen in technicolor en geeft nieuwe dimensies aan de klassieke lijnen van de Dunk. Deze schoen is een perfecte mix van stijl en verbeelding, met zijn opvallende driekleurige Swoosh en reflecterende materialen.

Custom borduursel en kleurgecodeerde sokvoering

De Polaroid Dunk Low stopt niet bij de buitenkant. Hij breidt zijn creativiteit uit naar de binnenkant met een kleurgecodeerde inlegzool die gericht is op verbeelding. Het eigen borduursel voegt een unieke touch toe, waardoor elk paar echt uniek is.

Druk jezelf uit met in kleur gemarkeerde kantopties

Wat de Polaroid Dunk Low zo bijzonder maakt, zijn de zeven kantopties met kleurcodering. Hiermee kun je zelf kiezen hoe jij je wilt uitdrukken, zodat elk paar een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl.

Geïnspireerd door het Polaroid Spectrum

Het ontwerp is geïnspireerd op het kleurenspectrum in het logo van Polaroid en de behuizing van de instantfilm. Het zwarte bovenwerk van Durabuck is versierd met een drielagige Swoosh, die een regenboogeffect creëert door blauwe en rode lakleren Swooshs te overlappen met een gele transparante Swoosh.

De regenboog ontketenen: De Nike Dunk Low SB Polaroid

Een knipoog naar Polaroid’s Instant Film

Het witte lakleer bij de hiel is een knipoog naar de samenstelling van Polaroid’s instant film. Het kleurenspectrumborduursel op de teen en het co-branded borduursel op de hiel maken het ontwerp compleet.

release en verkoopprijs

De Nike SB Dunk Low Polaroid werd uitgebracht in april 2022 en kostte 120 dollar. Het is niet zomaar een schoen, maar een statement van stijl en creativiteit.

Conclusie

De LJR Nike Dunk Low SB Polaroid is meer dan alleen een sneaker. Het is een viering van kleur, creativiteit en persoonlijke expressie. Of je nu een sneakerhead bent of gewoon iemand die uniek design waardeert, de Polaroid Dunk Low is een must-have toevoeging aan je collectie.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours